Language: Български
Language:
Валута:
Прилагане на ваучър

Нямате продукти в количката

Вие нямате продукти за сравнение.

Търсене
Четки

Sigmax Precision Kit

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Sigmax® Precision Kit 5 Brushes

Дайте първото мнение за този продукт

Нормална цена: 197,00 лв.

Специална Цена 75,00 лв.

Наличност: Неналичен

Кат. №: 131

Sigmax® Precision Kit 5 Brushes е комплект от пет професионални четки за грим изработени от Sigmax HD изкуствени влакна, специално създадени за да осигурят перфектно нанасяне и преливане на грим върху лицето, така че да изглежда абсолютно естествено и безупречно.


Всички цени са с включен ДДС.

Описание

Детайли

Sigmax® Precision Kit 5 Brushes е комплект от пет професионални четки за грим изработени от Sigmax HD изкуствени влакна, специално създадени за да осигурят перфектно нанасяне и преливане на грим върху лицето, така че да изглежда абсолютно естествено и безупречно.

Изкуствените влакна Sigmax HD са уникално проектирани така, че да нанасят прахообразни, течни или кремообразни продукти без ги абсорбират.

Този комплект съдържа пет малки четки, удобни за прецизно нанасяне и преливане на кремообразни и течни продукти като коректор, основи и кремообразни сенки върху очите и лицето.

Подходящ за вегетарианци/вегани.


Включени Четки:

P80 - Precision Flat™: Малка плоска четка – удобна за потупване на коректор върху лицето за безупречно прикриване на недостатъци по кожата като пъпки, пигментация, петна, белези и т.н. Може да се ползва и с кремообразни сенки върху очите.

P82 - Precision Round™: Малка четка със заоблена форма – удобна за потупване на коректор върху лицето или под очите за безупречно прикриване на недостатъци по кожата. Може да се ползва и с кремообразни сенки или основи за сенки върху очите.

P84 - Precision Angled™: Малка четка със скосена заоблена форма – удобна за употреба с коректор върху лицето или под очите за безупречно прикриване на недостатъци по кожата. Може да се ползва и с кремообразни сенки или основи за сенки върху очите или пък прецизно контуриране на лицето или нанасяне на хайлайтър.

P86 - Precision Tapered™: Малка четка със заострена форма – удобна за прецизно нанасяне на коректор - безупречно прикриване на недостатъци по кожата или под очите, около носа и подобни трудно-достъпни места по лицето. Може да се ползва и с кремообразни сенки или основи за сенки върху очите или пък прецизно контуриране на лицето или нанасяне на хайлайтър.

P88 - Precision Flat Angled™: Малка четка с плоска заоблена форма – удобна за прецизно нанасяне на коректор - безупречно прикриване на недостатъци по кожата или под очите, около носа и подобни трудно-достъпни места по лицето. Може да се ползва и с кремообразни сенки или основи за сенки върху очите или пък прецизно контуриране на лицето или нанасяне на хайлайтър.

 

Индивидуални Размери Четки:

P80 - 18 cm

P82 -17.9 cm

P84 - 18.2 cm

P86 - 18.8 cm

P88 - 18.2 cm

Информация

Допълнителна информация

Марка Sigma
Съставки Не

Ключови думи

Кл. думи за продукт

  • Няма ключови думи за този продукт.

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.

Мнения

  1. Дайте първото мнение за този продукт

Напишете Вашето мнение

Напишете своето собствено мнение

Вие се изказвате за: Sigmax® Precision Kit 5 Brushes

Как ще гласувате за този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Свързани продукти