Language: Български
Language:
Валута:
Прилагане на ваучър

Нямате продукти в количката

Вие нямате продукти за сравнение.

Търсене

За нас

 

Здравейте и добре дошли,

казвам се Елица Димитрова, собственик и управител на фирма MейкЪпБътХау ООД.


Всичко започна преди три години като хоби и голяма страст за мен, когато започнах да правя видео уроци на тема красота и да ги качвам в интернет. Много харесвам идеята за една позитивна общност, където момичетата като мен, които се вълнуват от красота и грим могат да споделят своите съвети и идеи, и да бъдат полезни едни на други - това е целта на каналът ми, това е целта и на този сайт.


Идеята за сайта дойде след като забелязах, че след всяко качено видео получавам многобройни съобщения, коментари и въпроси за това от къде в България могат да се закупят козметиката и четките които използвам. След като се преместих да живея в Дания имах възможността да опитам различни марки козметика, които не са лесно достъпни в България, така че след като зрителите ме виждаха да ги използвам винаги ме питаха от къде могат да си ги поръчат. По това време аз и партньорът ми Ян Флюкт Хансен решихме да направим един уеб магазин, където да мога да представя любимите ми продукти и марки и да ги споделя с хората.


Аз лично съм избрала всички марки, които се предлагат на сайта, защото съм ги тествала, използвала с удоволствие и убедила в качеството им, затова и ги препоръчвам на всички мои зрители и любители на козметиката.


Искахме сайта, да бъде различен от останалите, искахме да бъде пълен с информация, така че клиентите да могат да вземат информирано решение, когато пазаруват тук! Погрижихме се всички продукти да са представени и описани по максимално информативен начин с качествени снимки, демонстрации на продуктите и видео ревюта, показващи какво представляват и как да се използват.


Нашите цели са да осигурим добро обслужване и разширяване на магазина с все повече и повече от най-добрите марки на пазара!


Надяваме се да се насладите на пазаруването си тук!

 


С най-добри пожелания,

Ели и екипът на MakeUpButHow